2011. november 24., csütörtök

Új H&M mamusz, szobacipő, cicás akció 1 Ft - Jelenlegi ára: 1 Ft

Eladó egy új h&m-es 22/23-as méretű mamusz, szobacipő. Felső része kötött, a talpa bőr. Nem fázik benne a gyerkőc lába, ha a lakásban futkos, de nem akar szandit húzni. Mezítláb van és mégsem : )...
Felhúzva sokkal szebb, mint a képen, így nagyon összeesik, hogy nincs benne lábikó. H&M minőség, nem olyan mint amit sok más helyen árulnak...
Akár ajándéknak is kitűnő.
Más mintával és méretben is van, ha mást keresel, tekintsd meg a többi aukciómat vagy ha ott sem találsz, keress meg üzenetben. Köszi!
1 Ft-ról indul az aukció! Ha a licit végén az ár nem éri el az 500 Ft-ot, és postai átvételt szeretnél, 100 Ft postázási díjat számolok fel. Értelemszerűen személyes átvétel esetén ezzel nem kell kalkulálni, valamint akkor sem, ha több termékemre licitálsz és együtt eléri az érték az 500 Ft-ot. Köszönöm a megértésed!
Személyes átvétel Pécsett vagy kérésre postázok a mindenkori postai díjszabásnak megfelelően, ajánlottan természetesen. Ha nem sürgős Budapesten is megoldható a személyes átvétel, de ennek várható időpontjáról és helyéről kérlek előzetesen érdeklődj!
Köszönöm, hogy benéztél, nézd meg a többi termékem is!


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-12-12 22:57
. Új H&M mamusz, szobacipő, cicás akció 1 Ft - Jelenlegi ára: 1 Ft

Fontos