2011. október 27., csütörtök

Autoglym Cabriolet Fabric Hood Kit (Vászontető t - Jelenlegi ára: 8 990 Ft

AUTOGLYM CABRIOLET FABRIC HOOD CLEANING KITAUTOGLYM CABRIO VÁSZONTETŐ TISZTÍTÓ ÉS IMPEGRÁLÓ KÉSZLETTisztítja és védi a szövet tetőket.
FABRIC HOOD CLEANERTisztítja és felfrissíti a szövet tetők megjelenését. Eltávolítja a koszt, foltokat és légköri szennyeződéseket a természetes és műszálas szövetekből.
FABRIC HOOD PROTECTORImpregnálja, védi és megőrzi a szövet tetők megjelenését. Vízhatlanná teszi a szövet tetőket és megelőzi a felületen a szennyeződések lerakódását.
Megjegyzés: Ez a készlet szövet tetők kezelésére használható. Vinyl vagy műanyag tetők tisztítására használjon Autoglym Interior Shampoo-t, ápolására és védelmére Autoglym Bumper Care-t.
FABRIC HOOD CLEANERTisztítja és felfrissíti a szövet tetők megjelenését.
A Fabric Hood Cleaner egy fejlett formula ami új tisztítási technológiájával aktívan feloldja és lebontja a szennyeződéseket. Eltávolítja a koszt, foltokat és légköri szennyeződéseket a természetes és műszálas szövetekből.
HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ: Porszívózza ki a tisztítandő felületet. Jól rázza fel a flakont és tesztelje le a szövet színtartósságát egy nem látható területen. Permetezze be a teljes szövetfelületet Fabric Hood Cleaner-el. Nem kell eláztatni a szövetet a készítménnyel, kerülje a szer üvegre és fényezésre kerülését. A mellékelt szivaccsal dörzsölje át a bepermetezett szövetet. A keletkezett habot hagyja a szövetbe szívódni, mielött leöblítené. Ne használjon öblítésre, magasnyomású mosót. Öblítse át a szövetet amennyire csak lehetséges. Autoglym Aqua Dry-al (műbőr) itassa fel a maradék vizet, de hagyja a tetőt nedvesen. Permetezzen Fabric Hood Protector-t (impregnáló) a megtisztított felületre, akár nyírkosan, a tisztítás után azonnal, akár később szárazon. Kis mennyiségú visszamaradt tisztító hab nem befolyásolja az impregnáló hatékonyságát.
Makacs foltok eltávolítása érdekében ismételje meg a tisztítási folyamatot a problémás területen. Ha szükséges, tartsa nedvesen a tetőt egy éjszakára (pl. egy fóliával letakarva), miután beledolgozta a tisztítószert. Ha foltot szeretne eltávolítani, mindig a folt közepe felé haladjon.
FONTOS. Azonnal törölje le az üvegre és fényezésre permetezett termékeket. Tisztítás után használjon Autoglym Fabric Hood Protectort, hogy megfelelő védelmet biztosítson a tisztított szövetnek a nedvesség és a szennyeződések ellen. Használható még hajók, lakókocsik ponyváin, sátrakon stb. Fagytól védje. 0-40°C között tárolandó. A legjobb eredmény elérése érdekében 12 hónapon belül használja fel.
FIGYELMEZTETÉS: Gyerekektől elzárva tartandó. Irritálhatja az érzékeny bőrt. Kerülje a bőrrel való tartós érintkezést. Használat után mosson kezet. Tartalmaz: 5% Nem ionos felületaktív anyagok.
FABRIC HOOD PROTECTORImpregnálja, védi és megőrzi a szövet tetők megjelenését.
Átlátszó, vízhatlan polimer bevonatot hoz létre, ami megvédi a szövet tetőket a szennyeződésektől és a nedvességtől.
HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ: Tisztítsa meg a felületet Autoglym Fabric Hood Cleaner-el. Jól rázza fel a flakont és tesztelje le a szövet színtartósságát egy nem látható területen. Permetezzen bőségesen a készítményből a tiszta, nedves vagy száraz tetőre. A permet megfelelő fedését könnyebb megfigyelni száraz szöveten. Egy sportkocsi vászontetőjének a kezelése 250ml terméket igényel kezelésenként. Védje az esőtől és ne tegye ki nedves időjárási körülményeknek, amíg teljesen meg nem száradt, lehetőleg egy éjszakán át.
Kerülje a termék üvegre és fényezésre kerülését. Azonnal távolítsa el Autoglym Fast Glass-al (üvegtisztító).
Újrakezelés. Szükség szerint. A legjobb eredmény érdekében, Autoglym Fabric Hood Cleaner (vászontető tisztító) használata után, mindig használja a Fabric Hood Protector-t (impregnáló).
Használható még hajók, lakókocsik ponyváin, sátrakon stb. Fagytól védje.
FIGYELMEZTETÉS: Gyerekektől elzárva tartandó. Kerülje a permet belégzését, bőrre és szembe kerülését. Köszönjük szépen, hogy érdeklődik a termékünk iránt!
Nagyon fontos, hogy kérem olvassa el a Szállítási és garanciális feltételek, mely az adatlap feletti fülön található. Személyes átvétel is csak korlátozott lehetőségek szerint történik a IV. kerületben (Újpest Központban)! Átvételre minden hétköznap 18: 00 -20: 00 között van lehetőség, ez alól kivételek a munkaszüneti napok. A levelekre csakis munkanapokon válaszolunk!
Garancia: Minden olyan termékünkre van garancia, melyre a hatályos jogszabályok szerint érvényben vannak. Ez alól kivételt minden esetben képeznek az IZZÓK, ugyanis erre a termékcsoportra semmilyen garancia nincsen. Esetenként előfordul, ha a rendelt termék elfogyott a megrendelésnél, vagy nem tudjuk abban a mennyiségben teljesíteni a megrendelést. Ez azért lehet, mert más közvetítőkön keresztül is értékesítünk, viszont a Vatera, csak 24 óránként frissíti az adatbázisunkat. NAGYON FONTOS! Az összes termékünk esetében ki lehet választani az ajánlott levél előreutalás utáni opciót, mely 500Ft-ra van beárazva. Ez az összeg tájékoztató jellegű. A termék súlya nem haladhatja meg a 350grammot. Csakis abban az esetben tudjuk elküldeni ebben az összegben a terméket. Könyöklők, hóláncok, akkumulátortöltők, szőnyegek stb... termékek a 2KG-os súlyhatárt is meghaladja. Ezek a termékek kizárólag csomagként adhatók postára. Sajnos itt is kiválasztható az ajánlott levél opció, ugyanis az összes feltöltött termékünk esetében egységesíti a szállítási költséget a VATERA. Ezért, ha úgy gondolja, hogy a termék már magasabb szállítási költség kategóriába tartozna és Önnek már nem lenne kifizetődő, akkor kérem NE rendelje meg a terméket, vagy érdeklődjön az aktuális termék szállítási költsége felöl. Köszönöm megértését.

Jelenlegi ára: 8 990 Ft

Az aukció vége: 2011-11-13 22:41
. Autoglym Cabriolet Fabric Hood Kit (Vászontető t - Jelenlegi ára: 8 990 Ft

Fontos